Spreekuur

Er is dagelijks spreekuur. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor het maken van een afspraak uitsluitend de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 12.00 uur, buiten deze tijd zal de assistente u vragen om in de ochtend hiervoor terug te bellen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en prioriteit van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen wij meer tijd voor u reserveren. Op deze manier houden we de wachttijd beperkt voor de mensen die na u komen.

Aanwezigheid artsen

Dokter Doornink 
Maandag, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdag

Dokter Huijs
Maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdagochtend

Dokter Gering
Dinsdag, woensdag en vrijdag

Dokter ten Elzen, huisarts in opleiding
Maandag, donderdag en vrijdag

Dokter Dekker, huisarts in opleiding
Maandag, dinsdag en donderdag

Aanwezigheid praktijkondersteuners

Mariska van Roekel, POH-GGZ
Maandag, dinsdag en vrijdag

Marianka Lammertse, POH-ouderenzorg
Dinsdag, woensdag en vrijdag

Jeanet van den Barg, POH-S
Maandag t/m donderdag

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor het bespreken van uitslagen en het stellen van beknopte medische vragen. U kunt hiervoor een afspraak met de assistente maken. De huisarts belt u dan terug.

Visite/huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.