Inschrijven

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! De praktijk is geopend voor patiënten uit Rheden, De Steeg en Ellecom. Inschrijvingen van patiënten buiten deze woonplaatsen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Wilt u zich inschrijven? Dan mag u onderstaande gegevens volledig invullen.Er bestaat ook nog steeds de mogelijkheid om een papieren inschrijfset op te halen bij de balie.

Indien uw woonverband bestaat uit meerdere gezinsleden, dan dient u van elk gezinslid afzonderlijk het formulier in te vullen.

Wij verzoeken u om uw vorige huisarts op de hoogte te brengen van de overstap naar onze praktijk. Door het formulier volledig in te vullen geeft u ons toestemming om uw medische gegevens bij uw oude huisarts op te vragen. 

Wilt u bij uw eerste bezoek aan de praktijk uw identiteitsbewijs meenemen?
Wij zijn verplicht uw identiteit eenmalig te controleren. 

Woont u reeds in Rheden, de Steeg of Ellecom en heeft u al een huisarts in Rheden of Dieren (als u in Ellecom woont). Dan vragen wij u eerst contact op te nemen met de praktijk.

Inschrijving bij de apotheek dient u zelf te regelen bij de apotheek.
Dit kunnen wij helaas niet voor u regelen.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met de praktijk op: 026- 495 2000

InschrijfformulierMocht u gaan samenwonen met iemand die al bij ons ingeschreven staat graag naam en geboortedatum noteren.


Gebruikt u medicijnen?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt (LSP), voor inzage van uw dossier op onze huisartsenpost (zie voor informatie www.volgjezorg.nl)?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij ons patiënten portaal MijnGezondheid.net, voor het beheren van uw gegevens, maken van afspraken, herhalen van medicatie of contact met de huisarts?
   

Gaat u akkoord met het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?