Registratie Coronavaccinatie

Bent u gevaccineerd en wilt u controleren of uw vaccinatie is geregistreerd bij het RIVM? Klik op onderstaande button en log in met uw Digi-D.

Mijn RIVM

De registratie in deze database wordt gebruikt voor de uitgifte van het certificaat dat u nodig heeft om binnen Europa te kunnen reizen en om per 25-09-21 bijvoorbeeld een restaurant te betreden.

Zowel vaccinaties toegediend door de GGD als vaccinaties toegediend door onze praktijk zijn geregistreerd in deze database. 

Heeft u een vaccinatie gehad maar staat deze niet geregistreerd? Neem dan contact op met de organisatie die de vaccinatie heeft toegediend.

Bent u door ons gevaccineerd en heeft u aangegeven dat uw vaccinatie niet geregistreerd mag worden bij het RIVM, maar komt u op deze beslissing terug? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij maken uw registratie bij het RIVM dan alsnog in orde. 

Bent u door ons gevaccineerd en wilt u uw registratie in het 'gele boekje' laten registreren? Neem dan uw gele boekje en uw vaccinatiebewijs mee naar de balie van onze praktijk, dan kunnen wij dit voor u alsnog in orde maken. Het kan zijn dat wij hier niet direct tijd voor hebben, dan mag u uw boekje op een ander moment op komen halen.

Voor informatie over een vaccinatiebewijs ten behoeve van een reis naar het buitenland kijk op: Coronabewijs voor reizen